logo CCleaner

CCleaner

Altres versions
3,21 (247 vots)
57681 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del CCleaner

El CCleaner és un programa gratuït que permet optimitzar, netejar i mantenir la privacitat del vostre sistema Windows. Suprimeix fitxers poc usats i neteja rastres d’activitat al sistema operatiu, navegadors web i aplicacions més freqüents. Addicionalment també té un netejador del registre del sistema.


Comentaris

Jordi

Jordi

La versió 5.61 es mostra parcialment traduïda al català. Hi ha molts textos en anglès. I al combo on hi pots triar la llengua, enlloc de dir-hi "Català", el darrer caràcter és una r amb accent.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

La traducció del CCleaner la duu la mateixa empresa creadora.
En cas de mancances i errors, et recomano que et posis en contacte amb ells: https://www.ccleaner.com/docs/ccleaner/ccleaner-settings/changing-the-language-ccleaner-uses

Emili Santana

Emili Santana

Wicrosoft el desaconsella per a Windows 10. Perquè?. Podeu donar una opinió?. Que puc fer amb CCleaner que no pugui fer amb Windows10?- Gràcies!

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Hola Emili,
Softcatalà col·labora en la traducció al català de diferents programes informàtics, tot i que en aquests casos no és responsable del propi programa (ho és el fabricant, entitat o empresa que el crea i distribueix), ni dels problemes que pugui provocar la seva instal·lació i ús.
En el cas del CCleaner, no et sabria dir perquè el desaconsella la casa MicroSoft, però si ho preguntes al Fòrum, segurament algú més entès te'n pugui fer cinc cèntims...

Joaquim

Joaquim

I el de 64 bits?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Tens raó. Hem actualitzat l'enllaç a una versió que serveix tant per a 32 bits com per a 64 bits.