L’aplicació gratuïta de CaixaBank permet accedir a una gran varietat de serveis que ofereix l’entitat (ReciBox, Borsa Oberta, Línia Oberta, operacions amb targeta, etc), localitzar els caixers i les oficines més propers i fer totes les operacions bancàries habituals amb la premiada aplicació de banc en línia. Totes les teves finances personals des del mòbil, sense anar al caixer o a l’oficina.

Què puc fer des de l’app de CaixaBank?

● Accés directe a Línia Oberta Mòbil
Amb la pràctica app de CaixaBank, podràs fer les teves consultes i operacions habituals, com ara transferències, gestió de diners i rebuts, pagament d’impostos, rebuts, matrícules i multes, multifirma, microdonatius, finances personals, ingressos, adquisició d’una o diverses targetes de dèbit o crèdit, borsa oberta, contacte amb l’oficina/entitat, etc., sense anar al caixer, tot des de l’app de banca mòbil.

Principals operatives de l’aplicació:

– COMPTES: Consulta els detalls de tots els moviments efectuats en els teus comptes bancaris de manera ordenada cronològicament. (transferències, ingressos, rebuts, diners en efectiu en targeta, multes, etc.) Les teves finances, sota control.

– TARGETES: Consulta tots els moviments de les teves targetes de dèbit i crèdit. Gestiona l’adquisició o la pèrdua d’una targeta.

– DIPÒSITS: Sol·licita i gestiona els teus dipòsits a termini fix.

– FONS: Troba el fons que s’ajusta més a les teves necessitats i gestiona’n la rendibilitat.

– PRÉSTECS: Tria i gestiona els préstecs i les hipoteques que s’adeqüin més a les teves necessitats.

– ASSEGURANCES: Tria i gestiona la teva assegurança entre “Estalvi i inversió”, “Llar i automòbils” i “Vida, accident i salut”.

– PLANS: Selecciona els plans que et convinguin més.

– MÒBIL: Configura el teu número de mòbil per rebre alertes dels teus comptes i targetes, i recarrega el mòbil en cas que ho requereixis.

– VALORS: Analitza la teva inversió en el mercat de valors i la rendibilitat dels teus diners invertits.

Més avantatges de l’app de CaixaBank:

● Cerca d’oficines i caixers propers de CaixaBank
Trobaràs el caixer de l’entitat més proper o les oficines més properes en un mapa integrat, que inclou la informació dels principals serveis disponibles del banc, així com la possibilitat de trucar directament a la sucursal.

● Accés a altres productes de CaixaBank
L’app de CaixaBank inclou accessos directes a productes com Recibox, borsa oberta, comptes, targeta o targetes, dipòsits, fons, borsa o plans de pensions, finances i ingressos, entre altres. Portaràs tota la banca mòbil a la mà.

● Aplicació personalitzable
Edita i selecciona les teves aplicacions preferides de CaixaBank perquè apareguin com a accessos directes a la pantalla principal. CaixaBank és la millor app de banca en línia i mòbil per gestionar les teves finances personals.

● Aplicació vinculada amb els vehicles Ford
L’aplicació permet vincular el cercador amb els vehicles Ford, cosa que et permetrà cercar les oficines i els caixers més propers al lloc on et trobis mitjançant els controls de veu o els quadres de comandament del cotxe.

L’app de banc en línia CaixaBank és compatible amb qualsevol versió d’Android, segons el dispositiu. Pots trobar els permisos necessaris per al funcionament de l’aplicació a: https://portal.lacaixa.es/caixamovil/store/applacaixa_es.html

Baixa’t ara l’app de banca mòbil CaixaBank, localitza els caixers i les oficines més propers, emporta’t el teu banc en línia vagis on vagis i gestiona i controla tots els serveis del teu banc amb una única app. Sempre amb la seguretat garantida de CaixaProtect®.

Caixabank, SA és l’entitat bancària i el titular d’aquesta aplicació de banca electrònica.


Comentaris