Cabify (Maxi Mobility Spain, S.L.) és una empresa emergent madrilenya fundada el 2011 de xarxes de transport a nivell internacional que connecta usuaris i vehicles a través d’una aplicació mòbil . Els vehicles són conduïts pels seus propietaris que passen per un procés de selecció. Amb operacions a Amèrica Llatina, Espanya i Portugal, la companyia ofereix dos serveis, un per a clients corporatius i un altre per a usuaris particulars.

Cabify opera a Mèxic, Xile, Colòmbia, Perú, Brasil, Panamà, Equador, Portugal i Espanya. A principis de 2016, va aconseguir més d’un milió de descàrregues a nivell mundial, principalment Amèrica Llatina i Espanya.

L’aplicació mostra als usuaris la ubicació dels conductors, assigna al conductor més proper i el dirigeix fins al punt on es troba l’usuari. Cabify es queda una comissió d’aproximadament el 20%. Una finalitzat el recorregut, l’usuari rep el resum del seu viatge al seu telèfon mobil, incloent la distància, durada i cost del trajecte. L’usuari pot valorar el viatge i el conductor.

Cabify dóna la possibilitat de donar seguiment al trajecte des del començament del viatge fins al punt d’arribada. Si el senyal es perd per més de seixanta segons o la ruta canvia considerablement, el passatger rebrà una trucada telefònica per verificar la seva seguretat i comoditat. L’aplicació permet triar als usuaris el tipus de servei (Executive, Lite o Group) i ofereix altres opcions com que el conductor parli un idioma estranger, temperatura del vehicle, que el conductor obri la porta, que truqui una vegada a arribat al lloc de trobada o triar la ràdio que l’usuari prefereixi.

Cabify té integrat Waze que dóna al conductor la millor ruta possible pel trajecte.


Comentaris