logo ButiNET

ButiNET

  • Autor: Carles Albert Vallvè
  • Llicència: Programari gratuït / Subscripció de pagament
  • Lloc web: http://www.butinet.cat
Altres versions
3,06 (145 vots)
9793 baixades

Compartiu

El joc de la botifarra és un joc de cartes originari de les terres catalanes. És als pobles més petits on la botifarra ha arrelat amb més força i ha creat autèntics bons jugadors. Els més vells han ensenyat a jugar als més joves a aquest joc de cartes que requereix una important exercitació de la memòria. És, doncs, un joc per a ben bé totes les generacions.

El principal objectiu del ButiNET és poder proporcionar a tot aquell que li interessi, l’oportunitat de poder jugar a la botifarra sense la necessitat de moure’s de casa, sense haver de reunir els amics (que sempre és difícil), deslliurar-se de portar sempre a sobre una baralla de cartes, i també la possibilitat de jugar-hi amb gent que potser està lluny i no es pot reunir amb nosaltres per fer una partida.

El programa disposa d’una versió gratuïta limitada, o d’una de pagament completa amb subscripcions temporals a partir de 6 EUR.


Comentaris

magi march garcia

magi march garcia

com es que s'ha penjat, ja fa dues setmanes, el meu conte amb butinet?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Bon dia, Magí,
Softcatalà no desenvolupa, ni és responsable del manteniment dels programes que surten llistats. Simplement mantenim una base de dades del programari disponible en català, que mirem d'anar actualitzant. Per a consultes sobre el ButiNET t'hauries d'adreçar als seus creadors: http://www.butinet.cat/