logo Booking.com

Booking.com

El web d'allotjaments líder al món

Altres versions
2,50 (2 vots)

Compartiu

Imatge destacada 1 del Booking.com
Imatge destacada 2 del Booking.com
Imatge destacada 3 del Booking.com

Booking.com es va fundar a Amsterdam l’any 1996 i ha passat de ser una petita start-up neerlandesa a una de les empreses de comerç electrònic sobre viatges més grans del món.

Troba un allotjament a prop per a aquesta nit

En un sol pas trobaràs els millors preus per a aquesta nit en hotels que tens a prop. També pots cercar a més de 41.000 destinacions! L’allotjament ideal és a només uns minuts.

On sigui, quan sigui…

Prepares el teu proper viatge? Fes servir Booking.com des del dispositiu que vulguis: ordinador, smartphone o tablet. Només has d’iniciar sessió al teu compte de Booking.com i es sincronitzaran les teves cerques anteriors, hotels consultats, targetes desades i molt més. També podràs tornar a la pàgina on t’has quedat des de qualsevol dispositiu.

Reservar només és el començament

Les apps estan dissenyades per ajudar-te al llarg de la teva estada. Com que pots consultar les confirmacions de les reserves sense connexió a internet, ja no caldrà que les imprimeixis ni que tinguis internet durant el registre d’entrada. A més, pots fer servir els mapes per trobar la millor manera d’arribar a l’hotel (o a l’hostal, l’apartament, etc.) i, si necessites ajuda, pots trucar o enviar un e-mail des de l’app a l’equip d’Atenció al client, disponible cada dia les 24 hores.

Tota la llibertat que necessites

Si viatges amb les apps de Booking.com podràs fer parades i descobrir llocs nous al llarg del camí. Cerca un allotjament a la teva propera destinació, afegeix una o dues nits a la reserva si t’hi has quedar més dies o cancel·la l’estada si els plans canvien. Viatja al teu aire!


Comentaris