Fes les teves gestions diàries des del teu mòbil d’una manera molt més còmoda i senzilla. A més, mitjançant la integració de Bizum pots enviar o sol·licitar diners amb un sol clic. Aquestes són algunes funcionalitats de què gaudiràs amb l’app BBVA:

FES-TE CLIENT DE MANERA IMMEDIATA
Si no ets client de BBVA, pots fer-te’n en uns minuts a través d’una videotrucada gratuïta amb el teu DNI/NIE i amb un selfie. Sense paperassa ni missatgers, així de fàcil. I t’emportes un compte sense comissions i una targeta de dèbit sense cost

ENVIA I REP DINERS ENTRE PARTICULARS MITJANÇANT BIZUM
Gràcies a la integració de Bizum en l’app de BBVA, pots fer pagaments de mòbil a mòbil en un moment sense necessitat de saber el número de compte del teu amic o familiar. A més, Bizum funciona amb els principals bancs d’Espanya, per la qual cosa no tindràs problema si vols enviar diners a comptes d’altres bancs.

CONSULTA I OPERA AMB ELS TEUS PRODUCTES I VISUALITZA ELS TEUS MOVIMENTS

GESTOR BBVA CONTIGO
Un expert financer i tot el seu equip, sempre disponible per resoldre els teus dubtes i oferir-te solucions.

APAGAR I ENCENDRE TARGETES
Controla la teva targeta en tot moment: apaga-la temporalment si la perds i encén-la quan la trobis. Restringeix-ne l’operativa… tu manes!

EL MEU DIA A DIA
Controla els teus moviments, ingressos i despeses diaris ordenats per categories; així podràs planificar-te i estalviar; molt útil!

FIRMA A DISTÀNCIA
Podràs signar els teus contractes des del mòbil amb plena garantia jurídica i legal. I tindràs una còpia de tot el que has signat sense necessitat d’anar a l’oficina.

PORTA ELS TEUS REBUTS
Amb l’app BBVA és molt senzill: fes una foto del rebut que vols domiciliar i llestos.

PAGAMENT REBUTS NO DOMICILIATS
Escaneja el codi del rebut, selecciona el mètode de pagament i llestos; així de còmode!

CITA AMB EL TEU GESTOR
Tria el millor moment per reunir-te amb el teu gestor BBVA. Selecciona data i hora i oblida’t d’esperes!

TORN DE CAIXA
Reserva el teu torn per al servei de caixa. Tria l’oficina més pròxima i l’hora que més et convingui i no hauràs d’esperar quan vulguis fer una operació en caixa

SOL·LICITUD MONEDA ESTRANGERA
Demana divisa des del teu mòbil. Tria quin tipus de bitllet prefereixes i recull-lo a l’oficina BBVA que prefereixis. Comodíssim!

GESTIONA LA TEVA CARTERA DE VALORS
Opera en borsa, compra o ven valors i administra la teva cartera d’inversions des de l’app BBVA, on vulguis i quan vulguis.

CONTRACTAR PRODUCTES
Consulta els productes BBVA que podràs contractar on-line i descobreix productes a la teva mida que BBVA ha preparat per a tu. Tria el millor per a tu.

ACCEDEIX A L’APP TAMBÉ DES DEL TEU SMARTWATCH
Informació immediata: instal·la la nostra app per a smartwatch i tindràs la informació més a mà que mai!


Comentaris