L’aplicació de Banc Sabadell permet operar amb la banca a distància des de mòbil o tablet. Descarrega-te-la de forma gratuïta per accedir als teus comptes i realitzar totes les teves gestions quan i des d’on vulguis, de forma fàcil i còmoda.

TOTA L’OPERATIVA DES DEL TEU MÒBIL
Per simplificar els teus tràmits, t’oferim tota l’operativa relacionada des del detall de cada producte.
+ COMPTES: llistat de moviments; transferències; traspassos a compte o targeta; gestió de rebuts, impostos i assegurances socials i alta de nou compte.
+ TARGETES: consulta de moviments i liquidacions; ampliació de límits; personalització de condicions de pagament; enviament d’efectiu a caixers; traspàs a compte; recàrrega de mòbils i configuració d’usos i bloqueig.
+ DIPÒSITS: contractació de nous dipòsits i modificació de les opcions de renovació.
+ VALORS: alta d’ordres de compravenda i contractació de nous comptes de valors.
+ FONS: llistat de moviments; subscripció de fons i alta de nou contracte.
+ PLANS DE PENSIONS I DE PREVISIÓ: consulta de moviments; aportació periòdica o extraordinària i alta de nou pla.
+ FINANÇAMENT: activació de Línia Expansió i de préstecs preconcedits i amortització anticipada d’hipoteca.
+ ASSEGURANCES: visualitza el detall de les teves pòlisses i accedeix a la gestió de pòlisses i sinistres des de la mateixa pantalla.

CATÀLEG DE PRODUCTES
Ara disposes de tota la informació sobre els productes de Banc Sabadell des d’un intuïtiu catàleg integrat a l’app. Consulta totes les propostes i accedeix directament a la contractació, sense necessitat de desplaçar-te a cap oficina. A més, des del propi catàleg podràs consultar el detall de les aplicacions de Banc Sabadell.

FIRMA DES DEL MÒBIL
Gràcies al nou sistema de Firma Digital, podràs firmar les teves operacions i contractacions des del mòbil sense haver de fer servir més la teva antiga targeta de coordenades. Més segur, ràpid i fàcil.

NOTIFICACIONS PUSH
Personalitza les teves alertes de forma ràpida i intuïtiva i rep informació en temps real sobre els moviments dels teus comptes i targetes.

EMPREMTA DIGITAL
Ja pots utilitzar la teva empremta digital per accedir a l’app en el teu dispositiu Android si és igual o superior a la versió 6.

PERFIL
Personalitza el teu perfil de forma més senzilla, des d’un únic lloc de l’app, on trobaràs totes les opcions de configuració. Més còmode i fàcil per a tu!


Comentaris