logo Avast! Free Antivirus

Avast! Free Antivirus

  • Autor: ALWIL Software
  • Llicència: Programari gratuït per a ús no comercial
  • Lloc web: http://www.avast.com/
Altres versions
3,82 (22442 vots)
251661 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Avast! Free Antivirus
Imatge destacada 2 del Avast! Free Antivirus
Imatge destacada 3 del Avast! Free Antivirus

L’Avast! Free Antivirus és un antivirus gratuït per a un ús no comercial. Disponible per a Windows i en diverses llengües, inclòs el català, és una solució molt completa que protegeix diversos protocols (web, correu electrònic, descàrrega de fitxers, P2P…).

Si el Windows està inicialment configurat en català, el programa s’instal·larà automàticament en aquesta llengua. Alternativament pot afegir-se i canviar-se després des dels paràmetres de configuració de l’aplicació.

Nota: Els usuaris que utilitzin el seu ordinador comercialment, han de fer servir la versió de pagament.


Comentaris

Juanluis

Juanluis

Bon dia! He instal·lat Avast des del link que oferiu a Softcatalà però el programari és en castellà i no hi ha opció a canviar d'idioma. Diu que agafa l'idioma del sistema, si és disponible, però jo tinc el Mac en català. No sé si he fet quelcom malament... si algú em pot assessorar... Gràcies!

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

L'Avast no és cap programa desenvolupat per Softcatalà. Has provat de posar-te en contacte amb els creadors, o fer servir el seu fòrum de suport?

Josep

Josep

Teniu referències de la versió per Android?
Moltes gràcies

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

No. Existeix per a Android traduït al català?

Jordi

Jordi

Jo fa uns anys que tinc la versió de pagament (Avast Premium Security). El producte en sí efectivament es troba en català i ben traduït. No obstant, si no tens contractada alguna de les extensions, les pantalles per contractar aquestes són en castellà i sense cap possibilitat de canviar d'idioma. També les comunicacions que et fan per correu, tant per recordar-te que et renovaran la subscripció, per contractar-la o un cop s'ha renovat aquesta, són en castellà. De la mateixa manera, si entres a la pàgina d'Avast per consultar la teva llicència, tampoc tens cap altra opció que el castellà.

En una ocasió, em van contestar un correu meu (en anglès) tot demanant que volia aquests correus en català, i em van contestar que no donaven suport en aquest idioma.

Em temo que aquestes comunicacions de caire publicitari funcionen per IP, ignorant la pròpia configuració del programa. En relació a això he trobat un cas semblant reportat per un belga al 2011:
https://forum.avast.com/index.php?topic=90653.0

No estic segur si des de Softcatalà s'hi pot fer res, mentre segueixin aplicant idioma en funció de la IP. Potser tenen alguna obligació legal de fer-ho així, de cara a la contractació. Crec que Andorra, on el català és la llengua oficial, treballa amb el domini d'adreces espanyol (potser per aquesta via hi hauria alguna possibilitat de pressionar pel reconeixement del català).

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

En prenem nota per si més endavant hi podem incidir.

Jordi

Jordi

Jo tenia avast gratis i ara el tinc de pagament.. La veritat es que no ho notat quan a comportament. Com podria tornar a tenir-lo gratis? Es pot demanar una altra llicencia i substituir l'actual?
Gràcies

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Jordi
Això ho hauries de demanar al fabricant.

Jordi

Jordi

A mi fa anys que me la renoven automàticament. Enguany estava valorant de cancel·lar-la però vaig fer tard. En principi, des del compte d'Avast hauries de tenir una opció per marcar que no vols renovar la subscripció. Jo ho faria així i, un cop comprovat que no t'han carregat cap rebut, pots seguir amb aquesta versió o bé desinstal·lar-te'l, i tornar a instal·lar la versió de prova.

Merce

Merce

Hola, abans tenia el avast i m'anava be, peró no sabia que era gratuit.

Respon
Aleix Vidal i Gaya

Aleix Vidal i Gaya

Només cal registrar-se amb una adreça de correu electrònic i s'activa una llicència gratuïta d'ús no comercial d'un any, que es pot renovar cada any.

Enric Benages

Enric Benages

He tingut una versió d'Avast de pagament desconeixent que podia ser gratuita dons no és per a us comecial.

Sabeu com reconeix Avast si és us comercial o no ?

I per fer-ho extensiu al mòbil?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

No n'estic gaire segur, però crec que Avast proporciona llicències gratuïtes i llicències de pagament (que suposo que deuen ser diferents). Quan li entres la llicència al programa, les deu diferenciar.
Potser si et passes pels fòrums de Softcatalà hi hagi algú més entès que et pugui informar al respecte.

Montse

Montse

Què és nginx? No puc instal·lar l'Avast i catalanitzar el windows, perquè sempre vaig a parar al nginx aquest i un cop el baixo no puc fer res. Tot en anglès i sense indicacions clares del que cal fer.

No m'havia passat mai. Què he de fer?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Tenim un problema tècnic amb el web, que esperem resoldre en les properes hores. De moment totes les baixades estan espatllades.

Carmen Anquela

Carmen Anquela

Em surt aquest missatge

An error occurred while processing your request.

Reference #50.75843554.1461584599.526af7f

Respon
Pau Iranzo

Pau Iranzo

Hola Carmen,

Hem actualitzat els enllaços. Ja haurien de funcionar!