logo Advanced Renamer

Advanced Renamer

Utilitat de canvi de nom de fitxers per lots

Altres versions
2 (8 vots)
307 baixades

Compartiu

Advanced Renamer és un programa per canviar el nom a múltiples fitxers i carpetes alhora. En configurar els mètodes de canvi de nom, els noms poden manipular-se de diverses maneres.

És fàcil configurar un treball per lots utilitzant múltiples mètodes en una gran quantitat de fitxers. Els 14 mètodes diferents us permeten canviar els noms, atributs i marques de temps dels fitxers de cop. Els fitxers també es poden copiar o moure a noves ubicacions en funció de la informació d’aquests.

Amb Advanced Renamer podeu crear nous noms d’arxiu afegint, eliminant, substituint, canviant les minúscules/majúscules o donant al fitxer un nom nou basat en informació coneguda sobre aquest.

Abans de realitzar les operacions en els fitxers, podeu verificar que el resultat serà correcte i si realitzeu el canvi de nom i no us agrada, podeu desfer el lot complet.


Comentaris

Josep Antoni Gracia Vicente

Josep Antoni Gracia Vicente

Fa temps que faig servir aquest senzill programa. Poc a poc l'han anat perfeccionant amb més opcions i, tot i que costa un xic d'aprendre d'interfície, quan el tens per la ma és una eina molt útil per re-nomenar arxius de forma massiva o repetitiva. Us el recomano.

Respon