logo Advanced Renamer

Advanced Renamer

Utilitat de canvi de nom de fitxers per lots

Altres versions
2,58 (12 vots)
528 baixades

Compartiu

Advanced Renamer és un programa per canviar el nom a múltiples fitxers i carpetes alhora. En configurar els mètodes de canvi de nom, els noms poden manipular-se de diverses maneres.

És fàcil configurar un treball per lots utilitzant múltiples mètodes en una gran quantitat de fitxers. Els 14 mètodes diferents us permeten canviar els noms, atributs i marques de temps dels fitxers de cop. Els fitxers també es poden copiar o moure a noves ubicacions en funció de la informació d’aquests.

Amb Advanced Renamer podeu crear nous noms d’arxiu afegint, eliminant, substituint, canviant les minúscules/majúscules o donant al fitxer un nom nou basat en informació coneguda sobre aquest.

Abans de realitzar les operacions en els fitxers, podeu verificar que el resultat serà correcte i si realitzeu el canvi de nom i no us agrada, podeu desfer el lot complet.


Comentaris

Pristin92

Pristin92

Aquest programa és un gran descobriment! Va perfecte per quan has de canviar el nom a desenes de fitxers alhora.

Respon
Josep Antoni Gracia Vicente

Josep Antoni Gracia Vicente

Fa temps que faig servir aquest senzill programa. Poc a poc l'han anat perfeccionant amb més opcions i, tot i que costa un xic d'aprendre d'interfície, quan el tens per la ma és una eina molt útil per re-nomenar arxius de forma massiva o repetitiva. Us el recomano.

Respon