logo Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader

Visor de documents PDF.

Altres versions
3,12 (455 vots)
175789 baixades

Compartiu

L'Adobe Acrobat Reader és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF.

Imatge destacada 1 del Adobe Acrobat Reader

L’Adobe Acrobat Reader és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF. A més, permet cercar, signar digitalment, verificar i col·laborar entre varies persones amb ells.

Adobe ofereix en català només la versió de l’Acrobat Reader per al Windows. Als altres sistemes operatius (macOS i Android) no ofereix cap paquet en català.

Què és el PDF?

El format PDF (Portable Document Format, en anglès) és el format més utilitzat per a visualitzar documents, ja que es representen d’igual manera a com els veuríem en versió impresa. Així doncs, es veuran sempre de la mateixa manera sigui quin sigui el dispositiu on els obrim.


Comentaris

Òscar

Òscar

2019 - L'adobe Reader no es pot descarregar en català malgrat que et doni la opció per fer-ho. La tries i et remet a la versió en anglès. Tampoc deixa baixar la versió en basc, per exemple. Què ha passat?

Respon
Josep M.

Josep M.

Has provat a baixar-te'l de: https://get.adobe.com/es/reader/otherversions/ triant el català en la llista desplegable de llengües?

Dídac Valenciano Gener

Dídac Valenciano Gener

No ho permet descarregar. T'obliga a fer-ho en Español, encara que seleccionis manualment en Català.

Respon
Josep M.

Josep M.

Prova a fer-ho de forma automàtica, amb el Catalanitzador de Softcatalà.

Lauren

Lauren

Avui he intentat descarregar la versió en català i sembla que no està disponible.

Si especifiques el S.O. (Win10 en el meu cas), acaba redirigint a la següent pàgina:

https://get.adobe.com/es/reader/?no_file

Respon
Josep M.

Josep M.

Tens raó. Sembla ser que l'han retirat. Prova a fer la catalanització automàtica amb el Catalanitzador.

Santi

Santi

Quan vas a la pàgina d'Adobe i selecciones W10, Catalan i al pas 3 "Reader DC 2019.008.20071.Catalan for Windows", o no funciona o t'envia a la pàgina en anglès https://get.adobe.com/reader/otherversions/ i es cau en un bucle impossible de superar !!!

Respon
Josep M.

Josep M.

Prova a fer la catalanització de forma automàtica amb el Catalanitzador de Softcatalà.

Joan

Joan

Bones, darrerament la pàgina per descarregar l'Adobe Reader DC en català no funciona (https://get.adobe.com/es/reader/otherversions/). No sé perquè. Quan tries Sistema Operatiu Windows 10, Idioma Català, i Versió Adobe Reader DC en dir-li descarrega, no descarrega res. Després apareix la pantalla per instal·lar-lo online, i t'ho fa en anglès si tens el Windows en català. O sinó, has de posar castellà enlloc de català en el desplegable corresponent, i després instal·lar-lo online en castella.

Respon
Josep M Castillo

Josep M Castillo

He baixat i he instal·lat l'Adobe Acrobat Reader a partir de la pàgina web de Softcatalà, però el programa és en castellà. He anat a preferències, i la única opció disponible que he trobat referent a l'idioma és la que diu "Seleccionar al inicio de la aplicación". Si ho faig així i torno a obrir el programa, les úniques opcions que em permet, al iniciar-se, són espanyol i anglès. Què cal fer perquè sigui en català?. Gràcies

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Josep M

La pàgina web d'Adobe et permet triar la llengua de l'instal·lador. Assegura't de triar el català. Gràcies.