logo Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader

Visor de documents PDF.

Altres versions
3,12 (454 vots)
173385 baixades

Compartiu

L'Adobe Acrobat Reader és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF.

Imatge destacada 1 del Adobe Acrobat Reader

L’Adobe Acrobat Reader és una eina per a la visualització i impressió de documents en format PDF. A més, permet cercar, signar digitalment, verificar i col·laborar entre varies persones amb ells.

Adobe ofereix en català només la versió de l’Acrobat Reader per al Windows. Als altres sistemes operatius (macOS i Android) no ofereix cap paquet en català.

Què és el PDF?

El format PDF (Portable Document Format, en anglès) és el format més utilitzat per a visualitzar documents, ja que es representen d’igual manera a com els veuríem en versió impresa. Així doncs, es veuran sempre de la mateixa manera sigui quin sigui el dispositiu on els obrim.


Comentaris

Josep M Castillo

Josep M Castillo

He baixat i he instal·lat l'Adobe Acrobat Reader a partir de la pàgina web de Softcatalà, però el programa és en castellà. He anat a preferències, i la única opció disponible que he trobat referent a l'idioma és la que diu "Seleccionar al inicio de la aplicación". Si ho faig així i torno a obrir el programa, les úniques opcions que em permet, al iniciar-se, són espanyol i anglès. Què cal fer perquè sigui en català?. Gràcies

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Josep M

La pàgina web d'Adobe et permet triar la llengua de l'instal·lador. Assegura't de triar el català. Gràcies.