Quinze glaçons extra: Nadal 2020

Compartiu

Quinze glaçons extra: Nadal 2020
Temporada 1 - Extra


Arriba el primer episodi especial del «Quinze glaçons d’hidrogen». Aprofitant aquestes dates en què el fred ens tanca a casa, hem provat d’obrir les portes de la taverna al debat, al guió obert, al parlar per parlar…

L’Aleix Vidal conversa amb en Xavi Ivars, en Marc Riera, en Joan Montané, la Maria Alejandra Roca, en Jordi Serratosa, la Belén Ivars i l’Artur Vicedo; tots ells membres de Softcatalà.

La xerrameca ens ha dut a parlar de moltes coses. A continuació teniu la relació dels diferents temes que tractem, acompanyats d’alguns enllaços citats durant el programa:

 

El «Quinze glaçons d’hidrogen» es distribueix sota una llicència CC-BY-SA que us permet distribuir-ne els continguts en la seva integritat o algun fragment.
El programa conté música i efectes de so de distribució lliure:
Hotshot, per Scott Holmes, de FreeMusicArchive.org; Inspirational Outlook, per Scoot Holmes, de FreeMusicArchive.org; Think Big, per Scoot Holmes, de FreeMusicArchive.org; Little Lily Swing, per Tri-Tachyon, de FreeMusicArchive.org; Pine Apple Rag, de Scott Joplin; i efectes de so de ZapSplat.com i de markkuyp a FreeSound.org.


Comentaris

Víctor Pàmies i Riudor

Víctor Pàmies i Riudor

Sobre el tema dels assistents de veu, fa dies que rebo notícies de LinkedIn d'oferta de feina d'Apple per a un traductor anglès-català. Vull pensar que és una bona notícia.

Respon
Aleix Vidal i Gaya

Aleix Vidal i Gaya

Ben vist. Podria no estar relacionat amb l'assistent de veu, però nosaltres també ho volem pensar 😉