Quinze glaçons extra: Estiu 2021

Compartiu

Quinze glaçons extra: Estiu 2021
Temporada 1 - Extra


Acomiadem la primera temporada del «Quinze glaçons d’hidrogen» amb un episodi especial a la fresca. L’estiu és l’excusa perfecta per trobar-nos, treballar i fer-la petar.

Des de Sant Mateu, al Baix Maestrat, repassem totes les novetats i actualitat que hem anat comentant durant la temporada, però també expliquem en què estem treballant i quines és el futur immediat que ens espera a Softcatalà.

Un episodi fet per parts, on l’Aleix Vidal comença recordant moments de la temporada, tot conversant amb en Jordi Mallach, en Joan Montané, en Xavi Ivars i la Belén Ivars. Més tard s’afegeix en Jordi Mas, i aprofitem per escombrar cap a casa i parlar de les novetats pròpies de Softcatalà (minut 9:56). Acabem la conversa parlant de la feina feta durant la trobada d’estiu en diferents grups de treball, i donem alguna primícia sobre properes novetats (minut 22:38).

No hem volgut deixar passar l’ocasió per presentar un membre més de Softcatalà, i aquesta vegada, en la distància, ens acompanya la Maria Alejandra Roca (minut 30:14), i seguim amb una tapa de refranys especial de la mà d’en Josep M. Closa.

A partir d’aquí (minut 33:34) hem volgut deixar pas a la joventut, a la canalla. Hem convidat als fills i filles dels membres de Softcatalà a dir la seva. Les veus del futur ens donen el seu punt de vista sobre Softcatalà, la llengua i la tecnologia. No us ho perdeu!

Una bonica manera d’acomiadar la primera temporada del «Quinze glaçons d’hidrogen». Bon estiu i fins la propera!

 

El «Quinze glaçons d’hidrogen» es distribueix sota una llicència CC-BY-SA que us permet distribuir-ne els continguts en la seva integritat o algun fragment.
El programa conté música i efectes de so de distribució lliure:
Hotshot, per Scott Holmes, de FreeMusicArchive.org; Inspirational Outlook, per Scoot Holmes, de FreeMusicArchive.org; Think Big, per Scoot Holmes, de FreeMusicArchive.org; Little Lily Swing, per Tri-Tachyon, de FreeMusicArchive.org; Pine Apple Rag, de Scott Joplin; i efectes de so de ZapSplat.com i de markkuyp a FreeSound.org.


Comentaris