Quinze glaçons 7: Nitrogen nigromàntic

Compartiu

Quinze glaçons 7: Nitrogen nigromàntic
Temporada 1 - Episodi 07


Seté episodi a la taverna dels «Quinze glaçons d’hidrogen», conduït com sempre per l’Aleix Vidal. Benvinguts al «Nitrogen nigromàntic»!

A l’«Aperitiu d’actualitat», l’Artur Vicedo ens explica algunes novetats d’aquest mes d’abril:

També vos parlem del Wikiloc. En Xavi Ivars ens presenta aquesta plataforma on podeu pujar rutes de senderisme o bicicleta de muntanya per a compartir-les amb la resta d’usuaris de la plataforma (si voleu saber-ne més, podeu escoltar aquesta entrevista al «Podcast en color tecnooptimista» d’en Benjamí Villoslada). Al «Parem taula» coneixem millor al Marc Riera, i Josep M. Closa ens porta hui un menú de degustació a la «Tapa de refranys». Finalment, per conéixer millor com funciona Softcatalà, ens trobem «A la barra» amb en Jordi Mallach, l’Artur, i en Xavi per aclarir quin és el nostre mètode de finançament (acabem parlant d’unes samarretes molt especials).

 

El «Quinze glaçons d’hidrogen» es distribueix sota una llicència CC-BY-SA que us permet distribuir-ne els continguts en la seva integritat o algun fragment.
El programa conté música i efectes de so de distribució lliure:
Hotshot, per Scott Holmes, de FreeMusicArchive.org; Inspirational Outlook, per Scoot Holmes, de FreeMusicArchive.org; Think Big, per Scoot Holmes, de FreeMusicArchive.org; Little Lily Swing, per Tri-Tachyon, de FreeMusicArchive.org; Pine Apple Rag, de Scott Joplin; i efectes de so de ZapSplat.com i de markkuyp a FreeSound.org.


Comentaris