Softcatalà presenta la traducció al català del navegador Firefox 1.5

Compartiu


El Firefox és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.org. Les seves característiques principals són la rapidesa així com la facilitat d’instal·lació i utilització.
El Firefox és una aplicació ràpida i que consumeix pocs recursos, alhora que compleix amb els principals estàndards d’Internet.

Aquest incorpora un gran nombre de funcions per a facilitar-ne el seu ús:

  • plenament funcional només amb el teclat
  • una barra d’eines personalitzable
  • incorpora un gestor d’adreces d’interès
  • s’integra amb cercadors d’Internet (per exemple, amb Google)
  • blocatge de les finestres emergents no sol·licitades
  • navegació ràpida en pestanyes separades per a cada web que es visita
  • gestor de contrasenyes
  • baixada automàtica i simple de fitxers

La versió 1.5 introdueix com a novetats un sistema millorat d’actualitzacions, més rapidesa en visitar les pàgines anteriors i posteriors, noves opcions per a netejar les dades privades de la navegació, reordenació de les pestanyes de negació usant arrossega i deixa anar, unes preferències redissenyades, i un sistema de blocatge de finestres emergents més robust. Se n’ha millorat encara més la compatibilitat amb els estàndards, incloent-hi el format Scalable Vector Graphics (SVG) i el JavaScript 1.6.

Els programes del projecte Mozilla traduïts al català poden baixar-se des del web de Softcatalà, on s’hi pot consultar molta informació quant a aquest projecte, així com trobar-hi ajuda i referències a altres llocs d’interès, com ara Mozilla Europa.

Podeu baixar-vos el Firefox 1.5 en català per a:

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris