Softcatalà celebra el seu 25è aniversari a Barcelona amb un acte commemoratiu a La Pedrera

Compartiu

Celebració del 25è aniversari de Softcatalà a Barcelona.

Softcatalà celebra el seu 25è aniversari a Barcelona amb un acte commemoratiu a La Pedrera

Softcatalà té el plaer d’anunciar la celebració del seu 25è aniversari el pròxim dissabte, 16 de desembre de 2023, a partir de les 10 hores, a La Pedrera (Casa Milà).

Aquest esdeveniment tan significatiu serà presentat per la reconeguda periodista Júlia Taurinyà. Durant l’acte, es realitzarà un recorregut, amb la participació activa de diversos membres, per la història i els orígens d’aquesta entitat. A més, es parlarà dels plans futurs de l’associació, revelant algunes novetats sobre els serveis que s’ofereixen a través del lloc web oficial.

Es vol aprofitar la celebració i l’ocasió per a presentar el còmic de Softcatalà, un projecte que materialitza el compromís de l’entitat d’arribar a públics no necessàriament tècnics, i igualment interessats per mantenir la llengua i difondre l’ús de la llengua i les eines que l’associació posa a l’abast per a aconseguir-ho.

En el transcurs de l’acte, tindrà lloc l’actuació en directe de Cesk Freixas, amb la col·laboració especial del nostre estimat col·lega, Adrià Mor.

Comptarem amb la presència de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; el secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila; la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost; i el president Quim Torra, entre altres personalitats del món cultural i tecnològic.

Convidem cordialment els mitjans de comunicació a cobrir aquest esdeveniment emblemàtic i a compartir amb nosaltres aquesta celebració. Per a sol·licituds d’acreditació i més informació sobre les persones assistents, us preguem que contacteu responent a aquest correu electrònic.

A Softcatalà, ens emociona compartir aquest moment especial amb la comunitat, reafirmant el nostre compromís continu amb el creixement i la promoció del català en l’àmbit digital.

Sobre Softcatalà

Softcatalà és una organització sense ànim de lucre que es dedica a la promoció de la llengua catalana a Internet. Fundada el 1998, l’entitat ha estat treballant durant 25 anys en la difusió i el suport del català en el món digital, fomentant l’ús i la presència de la llengua catalana en l’àmbit de la tecnologia.


Comentaris

Estanis Alcover Martí

Estanis Alcover Martí

Moltes gràcies pel vostre servei i dedicació. Esteu fent una tasca enorme en benefici de tots. El país està en deute amb vosaltres.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Gràcies a vosaltres.