Actes de celebració dels 25 anys de Softcatalà a Catalunya, Illes Balears i País Valencià

Compartiu

Celebrem el 25è aniversari de Softcatalà amb actes arreu del territori.

Actes de celebració dels 25 anys de Softcatalà a Catalunya, Illes Balears i País Valencià

Softcatalà fa vint-i-cinc anys, i per a celebrar-ho hem organitzat actes arreu del territori amb l’objectiu de trobar-nos amb companys, col·laboradors, antics membres i altres persones que ens donen suport.

Volem recordar i repassar la nostra trajectòria, analitzar la situació actual de la llengua i debatre els reptes de futur. Els diversos actes tindran una estructura similar, tot i que comptaran amb diferents conduccions i persones convidades.

Si us interessa assistir a qualsevol d’aquests actes, escriviu-nos al correu electrònic 25anys@softcatala.org, explicant-nos el vostre interès a assistir-hi. Si hi ha places, rebreu una invitació abans de l’acte.

Illes Balears

Data: Dissabte, 11 de novembre de 2023
Hora: a les 11 h (durada aproximada: 2 hores)
Lloc: Ca n’Alcover (OCB)
Adreça: Carrer de Sant Alonso, 24, 07001 Palma, Illes Balears

En l’acte, presentat per la comunicadora Tona Pou, repassarem els orígens de l’entitat, així com les passes que podem fer en un futur pròxim. Tindrem intervencions de diversos membres de l’associació, que presentaran algunes novetats pel que fa als serveis que s’ofereixen. També s’hi anunciarà la publicació d’un còmic de Softcatalà i hi haurà una actuació en directe a càrrec del grup Rella.

País Valencià

Data: Divendres, 17 de novembre de 2023
Hora: a les 19 h (durada aproximada: 1 hora i mitja)
Lloc: Umbracle del Jardí Botànic de la UV
Adreça: Carrer de Quart, 80, 46008 València, País Valencià

Farem un viatge als inicis de l’entitat i recordarem algun dels moments de la història de l’associació, així com les passes a fer en el futur. Hi intervindran membres de Softcatalà, que presentaran algunes novetats sobre els serveis que oferim. Hi anunciarem també la publicació del “Còmic de Softcatalà” i gaudirem de l’actuació en directe del grup Jazzmatiks.

Catalunya

Font: Wikimedia

Data: Dissabte, 16 de desembre de 2023
Hora: a les 10 h (durada aproximada: 2 hores i mitja)
Lloc: La Pedrera (Casa Milà)
Adreça: Passeig de Gràcia, 92, 08008 Barcelona, Catalunya

En l’acte, presentat per la periodista Júlia Taurinyà, farem un repàs per la història de l’entitat, els seus orígens i els plans de futur. Hi intervindran diversos membres de l’associació, que presentaran algunes novetats pel que fa als serveis que oferim a través del nostre web. També s’hi anunciarà la publicació del còmic de Softcatalà i gaudirem de l’actuació en directe de Cesk Freixas, amb la col·laboració especial del nostre company Adrià Mor.

 

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic, Internet i les noves tecnologies. Per a més informació sobre els projectes de l’associació, podeu consultar el lloc web www.softcatala.org.


Comentaris

Daniel

Daniel

Moltes gràcies.
Som-hi.

Respon
Ismael Fanlo

Ismael Fanlo

Felicitats i gràcies per la vostra tasca. Seguim!

Respon