25 anys de Softcatalà

Compartiu

Amb motiu del 25é aniversari de Softcatalà, volem donar les gràcies a tota la gent que ens ha donat suport durant aquests anys de trajectòria.

25 anys de Softcatalà

Quan mirem enrere i repassem els 25 anys de Softcatalà, no només veiem una història d’èxit en la promoció de la llengua catalana a través de les noves tecnologies, sinó que també ens endinsem en un viatge ple d’històries humanes, dedicació i un amor profund per la nostra llengua.

Les persones que han fet possible Softcatalà

Des dels nostres inicis, Softcatalà ha estat impulsat per un grup de persones compromeses amb la promoció de la llengua catalana. Volem expressar la nostra profunda gratitud als membres fundadors que van veure la necessitat de desenvolupar eines i recursos per al català a l’era digital. Sense la seva visió i esforç, Softcatalà no seria el que és avui.

A més dels fundadors, volem agrair a tots els antics membres i també a les persones col·laboradores que han format part de la nostra història. Cada un d’ells i elles ha contribuït amb el seu coneixement, temps i passió, i ha deixat una empremta indeleble en el nostre camí.

Moltes persones s’han unit a Softcatalà al llarg dels anys, aportant nous talents i perspectives. Això ha enriquit la nostra comunitat i ha contribuït a fer-nos créixer i evolucionar. 

Camiseta amb un brodat on es pot veure: Jo + Cor + Softcatalà

Imatge compartida a Twitter, per @Quiiquee_jc

Pintada a una paret on es pot llegir: L'única autoritat que respecto és Softcatalà

Autoria desconeguda

L’estima de la gent

Una part fonamental de la nostra història és la vostra, la de tots els qui heu utilitzat les eines de Softcatalà per comunicar-vos en la nostra estimada llengua catalana. Les vostres paraules, els vostres missatges de suport i agraïment, ens han donat la motivació necessària per a seguir endavant, fins i tot en els moments més difícils.

Gràcies per la vostra fidelitat i estima pel català.

Mirant cap al futur

Els 25 anys de Softcatalà no només són un mirall de la nostra història, sinó també una finestra cap al futur. Continuarem treballant amb la mateixa passió i determinació per assegurar-nos que la llengua catalana segueixi sent una part vital de la nostra vida quotidiana a l’era digital.

Així que, en aquest 25è aniversari, volem agrair-vos a tots per ser part d’aquest somni. La nostra història no seria completa sense vosaltres. Continuem amb la mateixa dedicació i esperem que ens acompanyeu en aquest emocionant futur.

Gràcies, de tot cor, per ser part d’aquest increïble camí.

Trobada de Pencaires d’estiu. Sant Mateu 2023


Comentaris

Joan Soler Martí

Joan Soler Martí

Moltes felicitats per la celebració i per la feina feta!
Joan Soler - WICCAC

Respon
Teresa Perramon Lladó

Teresa Perramon Lladó

Una gran, grandíssima enhorabona i gràcies de tot cor per tant d'esforç reeixit

Respon