Celebració del 25è aniversari de Softcatalà a Palma

Compartiu

Primera celebració del 25è aniversari de Softcatalà. Comencem a Palma!

Celebració del 25è aniversari de Softcatalà a Palma

El pròxim dissabte, 11 de novembre, Softcatalà, l’entitat que treballa en la promoció de la llengua catalana en l’àmbit de les tecnologies i el programari, festejarà amb gran entusiasme el seu 25è aniversari a Palma, a les Illes Balears.

Aquest esdeveniment, que tindrà lloc a Ca n’Alcover (OCB), promet ser una ocasió memorable per a tots els amants de la llengua i la tecnologia.

L’acte, que està previst que comenci a les 11 hores, serà presentat per la comunicadora Tona Pou, que guiarà als assistents a través d’una jornada plena d’emoció i de contingut rellevant.

La celebració del 25è aniversari de Softcatalà no només servirà com a commemoració dels èxits passats de l’entitat, sinó que també mirarà cap al futur amb esperança i determinació. 

En l’acte es repassaran els orígens de Softcatalà i es discutiran les passes que es poden prendre en un futur pròxim per a continuar promovent la llengua catalana en el món d’Internet i la tecnologia.

També hi haurà intervencions de diversos membres de l’associació, que presentaran algunes de les novetats més rellevants pel que fa als serveis que Softcatalà ofereix a la comunitat. A més, es farà l’anunci oficial de la publicació d’un còmic de Softcatalà, una iniciativa que promou la cultura i la llengua catalana d’una manera innovadora i atractiva.

En acabar l’acte, es farà un brindis oferit per l’associació, amb el desig de tornar a trobar-nos d’aquí a vint-i-cinc anys més. I, com a punt culminant de la festa, els assistents podran gaudir d’una actuació en directe a càrrec del grup musical Rella.

Aquesta commemoració ens emociona i convidem a totes les persones interessades a unir-se a nosaltres en aquesta data tan especial. Serà una oportunitat única per a connectar amb altres entusiastes de la llengua i la tecnologia, conèixer les iniciatives de Softcatalà i celebrar aquest quart de segle d’impuls de la llengua catalana en l’àmbit digital.

Les dades de l’acte són les següents:

  • Data: Dissabte, 11 de novembre de 2023
  • Hora: 11:00 h
  • Lloc: Ca n’Alcover (OCB)
  • Adreça: Carrer de Sant Alonso, 24, 07001 Palma, Illes Balears

Per obtenir més informació sobre aquest esdeveniment o confirmar la vostra assistència, podeu posar-vos en contacte amb Softcatalà mitjançant el següent correu electrònic: 25anys@softcatala.org.

Us convidem a formar part d’aquesta jornada tan important i a compartir amb nosaltres l’entusiasme.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció i a la normalització de la llengua catalana en les tecnologies. Fundada el 1998, l’organització ha jugat un paper fonamental en el desenvolupament de programari i tecnologies disponibles en català i en la promoció de la llengua en l’era digital.


Comentaris