Diccionari de sinònims: «immediatament»

Compartiu

Introduïu la paraula que voleu cercar i feu clic en el botó de cerca.

O llisteu les paraules o expressions que comencen per:
A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Resultats de la cerca per a: «immediatament» (2 resultats)

immediatament

1. adv a l’acte, a l’instant, al moment, arreu, a tot córrer, corrents, d’una hora lluny, d’un bell en sec, de pressa, de seguida, encontinent, en una escapada, en una exhalació, en un ai, en un alè, en un batre d’ulls, en un bell en sec, en un bot, en un bufit, en un dir amén, en un dir Jesús, en un girar d’ulls, en un instant, en un moment, en un no res, en un pensament, en un punt, en un salt, en un tacar i obrir d’ulls, en un tres i no res, en un vol, instantàniament, ipso facto, llampant, ràpidament, seguidament, tantost, tot seguit, de continent (antic), de mantinent (antic), en continent (antic)

2. adv a continuació, a posteriori, després, en acabant, en acabat, en segon lloc, més enllà, més tard, posteriorment, seguidament, subsegüentment, tot seguit, encabat (col·loquial)

3. adv automàticament


immediatament que

1. conj així que, a penes, cada vegada que, de seguida que, en el moment que, en ser que, quan, sempre que, tan aviat com, tan bon punt, tantost, tantost com, tot just, tot seguit que, una vegada, una volta, un cop