Canviar l’idioma de la Mi Band

Compartiu

Canviar l’idioma de la polsera Mi Band

La interfície de les polseres de Xiaomi estan en el mateix idioma que el mòbil on hi ha l’aplicació Mi Fit. De resultes d’això, com que aquestes polseres no permeten tenir la interfície en català, si tenim el mòbil en català, és possible que la polsera estigui en xinès (en cas que tinguem la versió xinesa) o en anglès (en el cas de la versió internacional). Per tal d’aconseguir canviar l’idioma de la polsera bo i mantenint el català al dispositiu mòbil, cal recórrer a una aplicació de tercers. Cal esmentar, però, que no aconseguirem tenir la polsera en català, ja que per a això caldria canviar-ne el firmware.

Mi Bandage

Mi Bandage ens permet triar l’idioma de la Mi Band independentment de la llengua en què tinguem el mòbil.

  1. Baixeu l’aplicació Mi Bandage de la Play Store.
  2. Obriu-la i pitgeu el cercle verd amb la icona d’actualització (cal tenir el Bluetooth activat).
  3. Espereu que l’eina trobi la polsera i seleccioneu-la per a emparellar-la.
  4. Un cop s’hagi emparellat, per a triar l’idioma tant de l’aplicació com de la polsera, teniu dues opcions:
    1. Seleccioneu els tres punts de la part superior dreta de la pantalla, pitgeu Settings > Language i trieu l’idioma que vulgueu.
    2. Seleccioneu les tres barres paral·leles de la part superior esquerra de la pantalla, llisqueu avall, pitgeu Settings > Language i trieu l’idioma que vulgueu.
  5. La polsera canviarà d’idioma automàticament.

Pel que fa a la configuració general de la polsera, Mi Bandage ofereix dues opcions: combinar el control de la polsera des de Mi Bandage amb Mi Fit o controlar-la únicament amb Mi Bandage. Per a aquesta darrera opció, cal desinstal·lar la versió oficial de Mi Fit del mòbil i instal·lar una APK. D’aquesta manera també podrem fer tot el que ens ofereix Mi Fit: afegir recordatoris, definir alarmes, calcular les pulsacions… D’altra banda, si mantenim el Mi Fit oficial instal·lat, és possible que l’idioma de la polsera torni automàticament al predeterminat.