Imatge destacada 1 del My Family Tree

El My Family Tree és un dels millors programes existents per a la creació d’arbres genealògics. Permet treballar amb gran nombre de persones, associar històries i fitxers multimèdia a cadascuna d’elles, desar referències, fonts d’informació, ubicacions geogràfiques, etc. S’hi pot crear una gran varietat d’informes i també disposa de diferents eines de suport, entre les quals una calculadora de parentiu que ha estat adaptada per mostrar adequadament les relacions familiars fent ús de tota la riquesa del vocabulari català en aquest àmbit. És compatible amb el format GEDCOM, l’estàndard més generalitzat en genealogia, amb el qual es poden exportar arbres a pàgines web o a altres programes més especialitzats en la representació gràfica dels arbres genealògics per a la seva impressió.

Des de la versió 6.0.6.0 incorpora una traducció completa al català.


Comentaris

Albert

Albert

Després de descarregar el programa i instal·lar-lo, m'he baixat i instal·lat el "Lenguage Pack". Llavors obro el programa i a l'opció idioma de la configuració, ja apareix el català. Va perfecte.

Respon
Josep

Josep

Hola,
Per obtenir qualsevol idioma s'ha de descarregar el "Lenguage Pack" a:
https://chronoplexsoftware.com/myfamilytree/updates/
Però abans cal haver instal·lat l'aplicatiu "My family Tree".
Un cop s'obre aquest programari, s'ha de fer clic a "Options--->Localization--->Display language--->Català. És un comentari NO oficial, fruit de la meva experiència. Cordial.

Respon
Isa Fisas Armengol

Isa Fisas Armengol

bona tarde
com es pot fer per compartir amb la resta de la família?
com puc afegir les fotografies que tenia a Genoom?

Respon
Josep M.

Josep M.

Bon dia,
Softcatalà no té cap mena de vinculació amb el fabricant de «My Family Tree». Nosaltres ens limitem a informar dels programes que sabem que tenen versió en català, i fer-ne una llista pública. En alguns casos puntuals coŀlaborem en la traducció, però no és el més habitual, i no és el cas de «My Family Tree».
El fabricant té una pàgina d'ajut ací: https://chronoplexsoftware.com/myfamilytree/help/faq.htm

Daniel Ferrer i Vidal

Daniel Ferrer i Vidal

M'he baixat el "paquet" de l'idioma i segueixo sense veure com es pot posar en català. Gràcies.

Respon
Josep M.

Josep M.

Proveu de seguir les instruccions que dóna el fabricant: https://chronoplexsoftware.com/myfamilytree/help/languages.htm

Dami amblàs

Dami amblàs

Hola. m´acabo de descarregar el programa i volia saber quines opccions hi ha per imprimir després l´arbre en questió, es pot treure en un pdf, o format de foto...

Respon
Josep M.

Josep M.

Aquest programa no ha estat creat per Softcatalà. Nosaltres ens limitem a enllaçar el web del desenvolupador. Qualsevol consulta respecte al programa l'hauràs d'adreçar al seu propietari.

Eduard O.

Eduard O.

En baixar el programa, s'instal·la la versió només en anglès. Per obtenir les traduccions a altres idiomes, cal que descarregueu i instal·leu a continuació el paquet d'idiomes (cliqueu a "Altres versions" o accediu al lloc web de l'autor per obtenir-lo).
Tinc creat un arbre genealògic amb aquest programa que actualment ja té més de 1700 persones i funciona perfectament!

Respon
Robert Blasco

Robert Blasco

No trobe la forma de posar-lo en català

Respon
Josep M.

Josep M.

Mira-t'ho aquí: https://chronoplexsoftware.com/myfamilytree/help/languages.htm