logo EXelearning

EXelearning

 • Autor: University of Auckland, The Auckland University of Technology i INTEF, CeDeC, ULHI, TKNIKA, Junta de Andalucía, Xunta de Galicia, Región de Murcia, Educa Madrid, Open Phoenix.
 • Llicència: Programari lliure
 • Lloc web: http://exelearning.net/?lang=ca
 • Autor de la traducció: Carles Ferrando
Altres versions
2,30 (87 vots)
4827 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del EXelearning

L’eXelearning és un editor XHTML que us permetrà fer unitats didàctiques digitals sense conèixer HTML, XML ni CSS. Està adreçat a professors que volen una alternativa lliure al Dreamweaver i al Frontpage.

L’eXelearning us permetrà afegir aplicacions de java, activitats de lectura, inserir pel·licules quicktime, windows media o theora, fitxers d’àudio mp3, imatges, animacions gif, fitxers adjunts, proves d’emplenar buits, proves de múltiples respostes, proves veritat/fals, navegació per pàgines web externes, exàmens per veure el nivell assolit dels alumnes al final de la unitat i més.

L’eXelearning us permetrà exportar les vostres unitats en format HTMLZIP, SCORM i IMS, per penjar el contingut en plataformes MOODLE, Angel Learning, Blackboard Inc, Desire2Learn i Sakai.

L’eXelearning us permet exportar una unitat en format XLIFF, per traduir-la a una altra llengua amb un editor XLIFF i després tornar a importar-la a l’eXe ja traduïda.

L’eXelearning té dues versions per windows (l’instal·lable, i l’executable sense permisos d’administrador per a la feina), i també té versions per Linux i per Mac.
Novetats de la versió 2.1

A) Pots publicar el contingut dels teus recursos educatius de forma automàtica en Procumún si segueixes els passos:

 1. Crear-te un compte d’usuari en Procomún
 2. Crea los continguts amb eXeLearning.
 3. Ompli els camps bàsics de la pestanya Propietats > Catalogació.
 4. Desa els canvis.
 5. Prémer a Fitxer > Publica > Procomún i seguir els passos.

B) S’han millorats la forma de treballar amb els estils. Ara el programa adapta els continguts a la mida del dispositiu on es reproduiran.

 1. En la versió eXeLearning 2.1. s’ha introduït un nou servei de descàrregues d’estils des del repositori remot allotjat a la web d’exelearning.net (secció plantilles).
 2. Crear un nou estil és més fàcil que mai si vas a la secció Eines > Dissenyador d’estil > Crea un estil nou.

C) S’han creat algunes funcionalitats noves a l’editor.

 1. L’editor TinyMCE ara té la versión 3.5.11 , i a dintre s’ha afegit el botó FX que ens permet crear els efectes Acordió , Pestanyes , Carrusel , i Línia del temps.
 2. S’ha creat dins de l’editor TinyMCE un botó amb la finestra emergent definició.
 3. S’ha creat dins de l’editor TinyMCE un botó amb la llista de definició.

Comentaris