Softcatalà rep el 28è Premi a la Normalització Lingüística d’entitats de l’Ateneu d’Acció Cultural

Compartiu


L’Ateneu d’Acció Cultural (ADAC) el passat dissabte 13 de juny de 2014 va lliurar el 28è Premi a la Normalització Lingüística i Cultural a Softcatalà (premi a l’entitat), en un acte que va tenir lloc a l’auditori Josep Irla de l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona.

Els reconeixements de la 28a edició del Premi a la Normalització Lingüística de l’Ateneu d’Acció Cultural edició van ser per a Jaume Piquer i Jornada amb el premi personal, Zhenze Yang per la millor carta sobre llengua catalana, Hèctor López Bofill pel millor article sobre llengua catalana, i finalment Softcatalà com a entitat per la seva feina per la normalització del català en l’àmbit de les noves tecnologies.

El representant de Softcatalà va agrair que se’ls atorgués aquest premi en reconeixement per la tasca de l’entitat i va donar les gràcies a totes aquestes persones que han col·laborat desinteressadament amb Softcatalà durant els darrers anys per la seva dedicació i esforç.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris