Softcatalà posa al dia el web amb un nou disseny responsiu i continguts actualitzats

Compartiu

Softcatalà posa al dia el web amb un nou disseny responsiu i continguts actualitzats

Softcatalà ha actualitzat la seva pàgina web amb un disseny renovat i amb continguts i serveis ampliats. Durant l’any 2015, el web de Softcatalà va rebre 4,8 milions d’usuaris que van generar 23 milions de pàgines vistes.

Nou disseny responsiu

Com a part del nou projecte web s’han reorganitzat els continguts en tres eixos:

  • Recursos i serveis, on els usuaris trobaran els serveis que ofereix Softcatalà, com el traductor, el corrector, diccionaris o directoris de programes i aparells.
  • Coneixeu Softcatalà, on s’explica què és Softcatalà, com s’organitza, en què treballa i qui són els seus membres.
  • Col·laboreu amb l’associació, on es detalla com col·laborar en els diferents projectes de Softcatalà.

El disseny nou utilitza tecnologia responsiva que permet que la web s’adapti a ordinadors d’escriptori, mòbils i tauletes de manera dinàmica i automàtica.

S’ha reduït significament el nombre d’anuncis de publicitat, que ara es restringeixen a les cinc pàgines més visitades a fi de millorar l’experiència d’usuari en la resta del web.

Continguts renovats

Durant el procés de creació del web se n’han renovat i actualitzat exhaustivament els continguts. S’han creat nous continguts per explicar amb més detall què és Softcatalà i com col·laborar-hi, i s’ha revisat completament la informació dels més de 30 projectes en què treballa l’organització.

S’ha revisat el directori de programes, que conté més de 250 programes en català, el 30% dels quals s’ha actualitzat. En la guia d’aparells, s’ha ampliat el nombre d’ordinadors i mòbils en català amb un total de 50 dispositius nous registrats.

Treball en equip

El web nou de Softcatalà ha estat desenvolupat per prop d’una dotzena de membres de l’associació que durant 18 mesos han treballat en definir una arquitectura de continguts, un disseny web nou, un nou sistema de continguts, una migració de dades i l’actualització de tot el contingut relacionat.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic, Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes traduïts i els projectes de l’associació, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris

Francesc

Francesc

Moltes felicitats per la nova pàgina i molt d'èxit en benefici de tots.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Gràcies Francesc! Esperem que sigui útil i que l'anem millorant dia a dia. Els vostres comentaris ens ajuden a polir-la, i ens animen.

angelsmat

angelsmat

per mi sou imprescindibles. Gràcies i felicitats

Respon
Vanesa

Vanesa

Felicitats! Us ho mereixeu.

Respon
Francesc

Francesc

Moltes felicitats per la nova página i pel premi Pompeu Fabra 2016!

Respon
Marai Rosa

Marai Rosa

Gràcies amics, sort he tingut de vosaltres, mica en mica vaig aprenent a pesar de la meva edat

Respon
BERTI

BERTI

Hola
tinc un petit problema al posar el Catalanitzador Per Al Windows en el meu portàtil amb Windows 10 em diu (El Reconocimiento de voz de Windows no está disponible para el idioma para mostrar actual)
que puc fer també el vaig instal·la en un altre ordinador amb Windows 7 i si funciona el reconeixement de veu per l'ho de més tot correcte l'unic que puc fer es des instal·lar-la i tornar a instal·la es l'unic problema que tinc en un altre PC amb Windows 7 funciona el reconeixement de veu he fet servir el mateix CatalanitzadorPerAlWindows tin un altre ordinador de sobre taula i no se si instal·la el CatalanitzadorPerAlWindows per si despres no funciona el reconeixement de veu es el vque fem servir tots a casa i fem servir molt el Facebook per fer videoconferencies amb la familia de FRANÇA es per si us heu trobat amb aquest problema MOLTES GRÀCIES estic molt content amb el CatalanitzadorPerAlWindows feu una feina molt bona l'ho unic es aquest problema del reconeixement de veu en el meu portàtil amb Windows 10

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

El reconeixement de veu que no funciona és una funcionalitat nova del Windows 10, on l'ordinador entén a l'usuari quan li parla, i executa les ordres de veu que li donen. Això no està disponible en català.
Les videoconferències t'han de seguir funcionant correctament, ja que no tenen res a veure amb el reconeixement de veu.