Softcatalà presenta la versió 4.0 (en proves) del seu Recull de termes

Compartiu


Quatre anys després de la darrera versió, Softcatalà presenta la versió 4.0 (en proves*) del seu Recull de termes. Durant aquesta període s’han normalitzat nombrosos termes relacionats amb la informàtica i la Societat de la Informació, per la qual cosa es feia necessari posar el Recull al dia.

Aquesta nova versió pren com a base les anteriors; tots els termes existents, però, han estat verificats un per un i s’han canviat quan calia. També se n’ha descartat un cert nombre, especialment locucions verbals, que s’han considerat innecessaris. Alhora, s’hi han afegit diversos neologismes i una bona part de la terminologia publicada pel TERMCAT, Centre de Terminologia, organisme que n’està realitzant la revisió, així com diversos termes que han anat apareixent a noves aplicacions traduïdes per Softcatalà.

D’altra banda, s’ha creat l’adreça electrònica recull@softcatala.org per tal que tothom qui vulgui pugui donar la seva opinió sobre el nou Recull; només cal enviar-hi un correu electrònic amb el comentari desitjat. No cal dir que també es pot utilitzar aquesta adreça per a enviar-hi suggeriments o propostes de nous termes, per a avisar de possibles errades, etc. També es pot accedir a la llista de correu pública recull@softcatala.net amb la mateixa finalitat.

El nou Recull de termes és accessible a tothom al servidor FTP de Softcatalà, a l’adreça
ftp://ftp.softcatala.org/pub/beta/recull/4.0/beta1/
.

*IMPORTANT: AQUESTA VERSIÓ POT TENIR ERRORS O OMISSIONS IMPORTANTS; ES FA PÚBLICA AMB L’ÚNICA FINALITAT DE RECOLLIR L’OPINIÓ DELS USUARIS.


Comentaris