Softcatalà presenta la traducció del programa de correu electrònic Thunderbird 1.0 al català

Compartiu


Ja tenim la versió 1.0 del popular client de missatgeria Thunderbird. Aquesta versió ha estat traduïda per Softcatalà en estreta col·laboració amb la Fundació Mozilla, el MPL (grup de localització de Mozilla) i Mozilla Europa.

El Mozilla Thunderbird és un client de correu lliure i gratuït d’execució ràpida i que consumeix menys recursos que altres alternatives, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.

El programa té gran quantitat d’opcions de personalització i incorpora les característiques més útils que pot necessitar un client de correu avui dia: filtres de missatges, gestió del correu brossa amb autoaprenentatge, compte global, lectura de fonts RSS, etc. Tot això juntament amb les opcions a les quals podem estar més habituats, com ara la cerca de missatges o una llibreta d’adreces personal. A més, incorpora assistents per migrar el correu des d’altres clients de correu del mateix ordinador.

El Thunderbird incorpora moltes funcionalitats de seguretat i per a la protecció de la privadesa de l’usuari com ara el blocatge automàtic de les imatges incloses als missatges, la gestió de certificats o el xifratge i autenticació amb algorismes de clau pública amb extensions com l’Enigmail.

Podeu baixar-vos aquesta darrera versió per a Windows, GNU/Linux o
Mac OS X.

Amb el Thunderbird, podeu instal·lar-vos el Calendar, una extensió que us permet gestionar les vostres cites d’una forma organitzada en un calendari. Un cop baixada aquesta extensió, fent clic amb el botó dret del ratolí sobre l’enllaç del vostre sistema operatiu i desant-la al disc, podeu instal·lar-la seleccionant-la d’allà on l’heu desat des del gestor d’extensions del Thunderbird.

A la nostra pàgina del projecte Mozilla podeu trobar més informació sobre els programes Mozilla traduïts al català.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per a la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris