Softcatalà presenta la traducció del Gaim 1.5.0 al català

Compartiu


El Gaim és un client de missatgeria instantània multiplataforma i multiprotocol. Ja no caldrà que us instal·leu una aplicació per a l’IRC, una per al MSN Messenger i una per al Yahoo. Gaim integra AIM, ICQ, MSN Messenger, Yahoo!, IRC, Jabber, Gadu-Gadu, SILC, GroupWise Messenger, i Zephyr.

Fins i tot Google destaca el Gaim com a client de missatgeria per a la seva nova xarxa Google Talk. Per configurar un compte Google Talk cal disposar d’un compte Gmail i a continuació configurar al Gaim un compte amb protocol Jabber i servidor ‘gmail.com’.

Altres característiques d’aquest fantàstic client de missatgeria són la capacitat de xifrar els missatges i la capacitat d’integrar-se amb un corrector ortogràfic (Aspell).

El Gaim és una aplicació de codi lliure, que utilitza les biblioteques multi-plataforma GTK per poder-se veure de la mateixa manera en Linux, en Windows XP i 2000, en BSD i en Mac OS X.

En el paquet d’instal·lació s’inclou tant el Gaim com les GTK dins del mateix fitxer comprimit ZIP. Per instal·lar i configurar el Gaim seguiu els aquestes instruccions.

Softcatalà és una associació sense ànim de lucre que treballa per a la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris