Softcatalà presenta la traducció al català del VirtualBox 4.0

Compartiu


Softcatalà presenta la traducció al català de la versió 4.0 del VirtualBox, un programa lliure que permet virtualitzar sistemes operatius.

Aquesta versió nova, la primera sota el paraigües d’Oracle, té una interfície redissenyada que mostra ràpidament el contingut de les màquines virtuals, és compatible amb el format obert de fitxers de virtualització conegut com OPA, permet limitar la capacitat del processador a les màquines virtuals i inclou millores en l’apartat de so i accel·leració 3D. Podeu veure el llistat complet de canvis a la pàgina del VirtualBox.

El VirtualBox és multiplataforma, hi ha versions per al Windows, GNU/Linux i Mac OSX. En el cas del GNU/Linux, es presenten paquets precompilats per a diferents distribucions a més de permetre afegir repositoris per a les distribucions basades en sistemes Debian, com l’Ubuntu.

Podeu baixar-vos el VirtualBox 4 en català (i també en variant valenciana al mateix paquet) al rebost de programes de Softcatalà.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris