Softcatalà presenta la traducció al català del Thunderbird 1.5

Compartiu


Aquesta setmana s’ha presentat la darrera versió del Thunderbird, el popular client de missatgeria dins del projecte Mozilla.

El Thunderbird és un client de correu i grups de discussió lliure i gratuït d’execució ràpida, que consumeix menys recursos que altres alternatives. El programa té gran quantitat d’opcions de personalització i incorpora les característiques més útils que pot necessitar un gestor de correu d’avui dia: filtres de missatges, gestió del correu brossa amb autoaprenentatge, safata d’entrada global i, a més, lectura de canals RSS i podcasting, etc. Tot això juntament amb les opcions a les quals podem estar més habituats, com ara la cerca de missatges o una llibreta d’adreces personal. També hi trobem auxiliars per a migrar el nostre correu des d’altres clients de correu del mateix ordinador.

Com a novetats de la nova versió en concret, s’hi incorporen millores en la gestió dels canals RSS, en el filtratge de missatges i en les adjuncions, com també avenços en els mecanismes de correcció ortogràfica.

Com amb el navegador Firefox, és possible augmentar-ne les prestacions gràcies a les extensions. Un exemple n’és l’extensió Webmail, la qual permet utilitzar molts dels servidors de correu web més populars.

Pel que fa a la seguretat, hi ha moltes funcionalitats per a protegir la privadesa de l’usuari, com ara el blocatge automàtic de les imatges incloses als missatges, la detecció d’intents de pesca electrònica, la gestió de certificats o el xifratge i autenticació amb algorismes de clau pública amb extensions com l’Enigmail.

Podeu baixar-vos el Thunderbird 1.5 en català per a:

Podeu trobar més informació del Thunderbird al wiki de Softcatalà.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris