Softcatalà presenta la traducció al català del Sunbird 0.7 i del Lighning 0.7

Compartiu


Softcatalà, en col·laboració amb Mozilla i Mozilla Europa, presenta la traducció al català de la versió 0.7 del Sunbird.

El Sunbird és un gestor de calendaris i agenda electrònica lliure i multi-plataforma, que funciona com a aplicació independent basada amb el Calendari del Mozilla.

El Sunbird és una agenda electrònica completa però molt fàcil de fer servir que es pot utilitzar tant a la vida laboral com personal.

El Sunbird disposa de totes les eines habituals per organitzar-se el temps: un gestor de calendaris, una llista de tasques i un sistema d’alarmes que avisen quan s’acosta un moment determinat, com pot ser un aniversari o una cita. El Sunbird com a gestor de calendaris permet compartir calendaris mitjançant un senzill sistema d’importació/exportació de calendaris ICS o CalDAV. 

Softcatalà també ha traduït el Lightning 0.7. El Lightning és una adaptació del Sunbird  que s’integra amb el popular gestor de correu Thunderbird com a extensió, només cal anar al menú d’extensions del Thunderbird i demanar-li que afegeixi el Lightning. Amb el Lightning es poden fer les mateixes funcions que amb el Sundbird, però a més a més es poden enviar i rebre invitacions per correu lectrònic.

Cal destacar que aquesta nova versió ja està preparada per integrar-se amb el Google Calendar, això permet sumar la potència del calendari col·laboratiu de Google amb la simplicitat del Sunbird. La manera més senzilla d’obtenir aquesta funcionalitat és instal·lant una extensió per al Lightning o bé per al Sunbird

A banda d’això les novetats més notables a destacar són:

  • Un nou disseny del formulari per crear cites.
  • Una nova vista multisetmanal.
  • Creació de tasques i cites en diferents zones horàries.

Podeu baixar-vos el Sunbird 0.7 en català del rebost de programes de Softcatalà

Podeu trobar més informació del Sunbird i del Lightning al wiki de Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa  per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més
informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al
català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris