Softcatalà presenta la traducció al català del SeaMonkey 2.0

Compartiu


Softcatalà, conjuntament amb el projecte SeaMonkey i la resta de la comunitat de Mozilla, presenta la traducció al català de la nova versió 2.0 de la solució integrada i lliure d’Internet SeaMonkey.

El SeaMonkey és una aplicació que combina en un sol producte un navegador d’Internet, un gestor de correu electrònic i grups de discussió, un editor HTML, un client d’IRC i diferents eines de desenvolupament web. En definitiva, la nova versió significa la posada al dia del model de programa de l’antic Netscape Communicator, que es va conèixer a l’àmbit català com al Navegador, damunt de la tecnologia més recent darrere de productes actuals d’èxit com el Firefox.

D’entre les novetats, caldria destacar-ne:

  • Una gestió de complements similar a la que s’utilitza al Firefox o al Thunderbird.
  • Un lector de canals web (RSS i Atom) incorporat en el gestor de correu.
  • Una nova interfície d’aspecte més modern.
  • Restauració de les sessions en cas que l’aplicació es tanqui inesperadament.
  • Integració de les pestanyes en el gestor de correu.
  • Diverses millores tècniques, com ara una execució més ràpida del JavaScript i l’acceptació de noves funcionalitats de l’HTML5, com ara les etiquetes de vídeo i tipus de lletra disponibles a nivell de servidor.

Podeu baixar el SeaMonkey 2.0 en català per al Windows, GNU/Linux i MacOS X des del Rebost de Softcatalà.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.

Enllaços


Comentaris