Softcatalà presenta la traducció al català del SeaMonkey 1.0

Compartiu


El SeaMonkey és una solució lliure d’Internet basada en el codi de Mozilla.org que consisteix en un navegador, un gestor de correu, un redactor web i un client de xat IRC. Aquesta aplicació es tracta de l’evolució de l’antic Mozilla que continua a nivell comunitari, passa a rebre el nom de SeaMonkey, i amb això, inicia també una nova numeració.
De la mateixa manera, també s’hi inclouen per defecte eines per al desenvolupament web com ara un Inspector DOM o un depurador de JavaScript.

Respecte a les anteriors versions del Mozilla, s’hi incorporen algunes de les característiques ja presents al Firefox o al Thunderbird. Cal destacar:

  • Un augment de la velocitat d’accés a les pàgines gràcies a la versió 1.8 del motor de renderització HTML Gecko.
  • Reordenació de les pestanyes arrossegant i deixar anar
  • Detecció de pesca electrònica per a protegir als usuaris dels atacs de suplantació en els missatges de correu.
  • Safata d’entrada global per a múltiples comptes.
  • Gràfics vectorials escalables (SVG).
  • Perfils en itinerància (en mode experimental)

Podeu baixar-vos el SeaMonkey 1.0 en català per a:

Podeu trobar més informació del SeaMonkey al wiki de Softcatalà.
Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris