Softcatalà presenta la traducció al català del reproductor multimèdia VLC 3.0.0

Compartiu

Softcatalà presenta la traducció al català del reproductor multimèdia VLC 3.0.0

El VLC és un reproductor multimèdia lliure, multiplataforma, gratuït i de codi font obert. Reprodueix la majoria de fitxers multimèdia (als com MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg) així com DVD, àudio CD o VCD. És un programa senzill, ràpid i lleuger, que reprodueix fitxers, però també discs, dispositius i fluxos de dades, per tant es converteix en una aplicació molt completa.
Principals novetats de la versió 3.0.0:

  • VLC 3.0 utilitza la descodificació de maquinari per defecte, obtenint reproduccions a 4K i 8K!
  • Compatibilitat 10bits i HDR
  • VLC compatibilitat amb vídeo 360 i àudio 3D
  • Pot reproduir en dispositius Chromecast, inclús en que els formats no estiguin suportats nativament
  • Pot reproduir menús Java Blu-Ray (BD-J)
  • VLC permet explorar discs locals i NAS

Baixada

Podeu baixar des del web de Softcatalà (https://www.softcatala.org/programes/vlc-media-player/) la versió d’escriptori per a Windows (32 i 64 bits), Linux i OS X, així com també accedir a la versió per a plataformes mòbils Android i iOS.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a https://www.softcatala.org


Comentaris