Softcatalà presenta la traducció al català del processador de textos lliure AbiWord versió 2.4

Compartiu


L’AbiWord és un programa lliure, molt lleuger i ràpid que està desenvolupat per una àmplia comunitat. Ofereix un munt de funcions per al processament de textos; inclou totes les opcions habituals de formatació de caràcters, caixes de text, alineament de paràgrafs, regles, tabulacions, taules, control de versions, verificació ortogràfica, ressaltament i, en general, aquelles funcions que esperaríeu d’un processador de textos modern i avançat. A més del format propi de l’AbiWord, el programa pot obrir els formats del Microsoft Word, de text enriquit (RTF) i de text senzill.

La versió 2.4 inclou novetats importants respecte a la versió 2.2, com ara millores en la velocitat, més estabilitat, millores als filtres d’importació i exportació, i multitud d’extensions noves, per exemple, la del format OpenDocument.

L’AbiWord ha estat traduït per Softcatalà i es pot descarregar gratuïtament des del seu lloc web, on es poden consultar les instruccions d’instal·lació i les preguntes més freqüents sobre el funcionament d’aquest programa.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris