Softcatalà presenta la traducció al català del processador de textos Abiword versió 2.6

Compartiu


L’Abiword és un programa lliure que està desenvolupat per una àmplia comunitat en què Softcatalà ha participat activament.

L’AbiWord és un processador de textos amb un aspecte semblant al Microsoft Word, però lliure i molt més lleuger. L’AbiWord ofereix una pila de funcions per a processament de textos; inclou totes les opcions habituals de formatatge de caràcters, alineament de paràgrafs, regles, tabulacions, etc. S’hi poden utilitzar tipus de lletra TrueType, desfers il·limitats i imatges del disc dur. A més del format propi de l’AbiWord, el programa pot obrir els formats del Microsoft Word, de text enriquit i de text senzill.

La versió 2.6 inclou centenars de millores que s’han fet en els últims dos anys de desenvolupament, incloent-hi millores en el rendiment, millor compatibilitat amb Windows Vista o compatibilitat amb formats de text.

L’Abiword es pot descarregar gratuïtament des del web de Softcatalà, on es poden consultar les instruccions d’instal·lació i les preguntes més freqüents sobre el funcionament d’aquest programa.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per a la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les Noves Tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris