Softcatalà presenta la traducció al català del navegador Firefox 3.6

Compartiu


Softcatalà, conjuntament amb la comunitat de Mozilla, presenta la traducció al català de la nova versió 3.6 del Firefox, el navegador web reconegut mundialment.

La publicació d’aquesta nova versió es realitza de forma simultània en més de 70 llengües, la qual cosa fa que sigui una de les aplicacions informàtiques amb més traduccions.

Algunes de les novetats més importants d’aquesta nova versió són:

  • Rendiment: El Firefox 3.6 ha millorat encara més el rendiment del Javascript i ara té una major capacitat de resposta general.
  • Formats multimèdia oberts: Permet fins i tot veure vídeo a pantalla completa i sense Flash.
  • Personalització amb el Personas:  Podeu canviar els temes del Firefox sense haver de reiniciar-lo.
  • Millores de seguretat i d’estabilitat: Inclou un actualitzador automàtic de complements i s’han reduït considerablement les fallades causades per programari de tercers.
  • Emplenament de formularis: El Firefox 3.6 omple els camps de formularis basant-se en les respostes que l’usuari ha fet anteriorment en camps similars.

Podeu obtenir-ne més informació consultant la llista detallada de les característiques i les notes d’aquesta versió.

Podeu baixar Firefox 3.6 en català per al Windows, el GNU/Linux i el MacOSX des del Rebost de Softcatalà.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org

Enllaços

Nota de premsa del Firefox 3.6 a mozilla-europe.org


Comentaris