Softcatalà presenta la traducció al català del Mozilla 1.4 per a Windows, Mac i GNU/Linux.

Compartiu


Softcatalà presenta la traducció al català del Mozilla 1.4 per a Windows, Mac, GNU/Linux i altres versions d’Unix.

Mozilla és el nom del projecte de programari lliure creat al voltant de la comunitat mozilla.org, que des de fa més de cinc anys està treballant en la creació d’un conjunt d’eines de treball a Internet, entre les quals s’inclouen un navegador, un editor d’HTML, un programa de xat i un client de correu electrònic.

El Mozilla, resultat d’aquesta tasca, permet explorar els continguts d’Internet, enviar i rebre correu electrònic, consultar i participar en els fòrums de discussió i crear pàgines web; tot això ja es pot fer en català i d’una manera senzilla, intuïtiva i eficaç que pretén aprofitar al màxim les possibilitats actuals que ens ofereix Internet. Els usuaris habituals de versions anteriors podreu comprovar que aquesta darrera versió ofereix noves opcions i que és plenament configurable; també notaran importants millores en el programa de gestió del correu.

Com a novetats, la versió 1.4 permet l’autenticació NTLM, introdueix millores en el sistema de gestió d’adreces d’interès i opcions més avançades per a la detecció de correu brossa.

Aquesta nova versió en català del Mozilla es pot descarregar gratuïtament des de qualsevol dels servidors que trobareu al web de Softcatalà
(http://www.softcatala.org/projectes/mozilla/), on es poden consultar les instruccions d’instal·lació i les preguntes més freqüents sobre el funcionament d’aquest programa.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per a la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris