Softcatalà presenta la traducció al català del GIMP 2.4.4

Compartiu


Softcatalà presenta la traducció al català de la versió 2.4.4 del GIMP, el popular programa de codi lliure i multi-plataforma de retoc fotogràfic i composició artística professional.

El GIMP és ideal per a fotògrafs, dissenyadors de web i en general per a qualsevol persona que vulgui editar o composar imatges digitals, ja que el GIMP permet treballar en tècniques avançades de disseny gràfic: canals, capes, màscares, eines de selecció intel·ligents i eines per fer correccions de nivells i corbes de color.

La versió GIMP 2.4.4 és una actualització del GIMP 2.4.0 i corregeix diverses petites errades.

Des de la versió GIMP 2.4.0 la selecció de l’idioma en plataformes Windows s’integra amb la del sistema operatiu, això vol dir que per tenir el GIMP en català cal anar al Tauler de control – Opcions regionals i de llengua, i seleccionar el català a les pestanyes Opcions regionals i Avançats.

Podeu baixar-vos el GIMP 2.4.4 en català del rebost de programes de Softcatalà.

Podeu trobar més informació i tutorials del GIMP al wiki de Softcatalà.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris