Softcatalà presenta la primera traducció al català del Venkman, el Mozilla 1.7.7 i el Firefox 1.0.3

Compartiu


Ja tenim disponible la primera traducció del Venkman i el Mozilla 1.7.7 en català.

El Venkman és un depurador de JavaScript que ofereix un entorn integrat per a la programació en aquest llenguatge d’ús habitual a la xarxa. Pot instal·lar-se com a extensió al navegador Firefox; però també és disponible, d’instal·lació opcional, a les versions binàries del Mozilla.

El Mozilla 1.7.7 és la darrera versió del popular conjunt d’aplicacions per navegar per la xarxa, utilitzar la missatgeria o redactar pàgines web. Aquesta versió inclou com a novetats el depurador de JavaScript traduït, un tema inspirat en el clàssic Navegador per defecte, i corregeix les errades i vulnerabilitats de seguretat més recents.

Fa uns dies va aparèixer la versió 1.0.3 del Firefox, que corregia també les últimes vulnerabilitats que s’havien detectat. Si encara teniu una versió anterior, podeu actualitzar-la seguint aquestes instruccions.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per a la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb internet i les noves tecnologies a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org


Comentaris