Softcatalà obté el premi Carme Serrallonga a la qualitat lingüística

Compartiu


El Premi Carme Serrallonga a la qualitat lingüística, que atorga anualment la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, ha estat concedit per unanimitat en la modalitat “Premi de l’estudiant” a l’alumne Esteve Valls i Alecha, estudiant de Filologia Catalana a la UB, pel seu treball sobre el cafè-bar Jimmy Jazz d’Igualada, i el “Premi de l’entitat” a Softcatalà, per la seva contribució a la incorporació del català en les noves tecnologies.

Lliurament Premi Carme Serrallonga
Lliurament del premi

Així mateix, el jurat ha decidit atorgar un premi secundari a l’estudiant Míriam Farelo, que ha estat qui ha fet la millor proposta de l’entitat guanyadora.

El lliurament de la dotzena edició del Premi Carme Serrallonga anirà a càrrec de l’escriptor Lluís Anton Baulenas, i tindrà lloc el proper dimarts 26 d’abril a les 12 hores a l’Aula Capella. L’acte s’iniciarà amb la proposta Ambigú, preparada pel grup de teatre Nimú de la Facultat de Filologia, amb el suport de les associacions d’estudiants Hom i Alter-Arte. El jurat del premi està compost per Jordi Matas, Vicerector de Relacions Institucionals i Política Lingüística de la UB, Montserrat Camps, degana de la Facultat de Filologia, Lídia Pons, presidenta de la Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat de Filologia, Farners Llinàs, de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, i Emili Boix, professor de Filologia Catalana de la UB.


Comentaris