Softcatalà és guardonada en l’onzena edició dels premis Jaume I – Casal d’Elx

Compartiu


El proppassat dissabte 13 de juny es va celebrar l’onzena edició dels premis Jaume I – Casal d’Elx. En el marc d’un sopar de gala en el camp esportiu de la ciutat, i coincidint precisament amb l’onzè aniversari del Casal Jaume I d’Elx, foren guardonats enguany: Alfons López i Tena (president del Cercle d’Estudis Sobiranistes), Joan-Carles Martí i Casanova (vicepresident de l’associació El Tempir d’Elx) i l’associació Softcatalà, premiada pel seu compromís amb la llengua catalana en l’àmbit de la informàtica, les noves tecnologies i Internet.
L’acte fou amenitzat per l’actuació-concert del grup valencià Batà.

Al final de la gala, Jeroni Rico presentà als assistents la tasca activa de Softcatalà a favor de la normalització de la llengua catalana i els diferents motius pels quals l’associació rebé el suport per part del jurat, format per diferents membres del casal.
Des de Softcatalà s’agraí cordialment l’honor rebut i es recordà el caràcter voluntarista i sense afany de lucre de l’associació en els seus recents 10 anys de vida, alhora que s’animà a la implicació de tothom qui puga estar preocupat pel paper del català en la societat del coneixement actual i futura.


Comentaris