Softcatalà celebra el seu 25é aniversari a València

Compartiu

Continuen les celebracions de l'aniversari de Softcatalà. En aquesta ocasió, l'acte serà a València.

Softcatalà celebra el seu 25é aniversari a València

Softcatalà, l’entitat que promou la llengua catalana en el món digital, està encantada d’anunciar la celebració del seu 25é aniversari al País Valencià. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim divendres, 17 de novembre de 2023, a les 19 hores, a l’Umbracle del Jardí Botànic de la UV, a la ciutat de València.

Aquesta celebració commemora un quart de segle d’impuls i dedicació a la promoció del català en l’àmbit digital, rememorant els inicis de l’entitat i repassant els moments més rellevants de la seua història. L’acte estarà presidit per membres destacats de Softcatalà, qui compartiran amb el públic assistent reptes i objectius de futur de l’associació.

Dins de l’acte, es presentaran emocionants novetats relacionades amb els serveis que Softcatalà ofereix actualment, així com l’anunci de la publicació del “Còmic de Softcatalà”, una iniciativa que captura l’essència i la trajectòria de l’associació de forma visual i enginyosa.

L’acte, que estarà conduït per Joan Canela, reconegut periodista i escriptor valencià, inclourà una actuació en directe del reconegut grup Jazzmàtiks.

“Ens emociona celebrar aquesta fita tan important en la nostra història, i sobretot fer-ho arreu del territori. El 25é aniversari de Softcatalà no només representa el nostre passat, sinó que també serveix com a trampolí cap a un futur ple de nous projectes i reptes”, comenten des de l’entitat.

Aquest esdeveniment està obert a totes aquelles persones interessades en la preservació i promoció de la llengua i cultura valencianes en l’àmbit digital i tecnològic. Softcatalà convida a tots els mitjans de comunicació, membres de la comunitat i simpatitzants a unir-se a aquesta celebració significativa.

Les dades de l’acte són les següents:

Per obtenir més informació sobre aquest esdeveniment o confirmar la vostra assistència, podeu posar-vos en contacte amb Softcatalà mitjançant el següent correu electrònic: 25anys@softcatala.org.

Us convidem a formar part d’aquesta jornada tan important i a compartir amb nosaltres l’entusiasme.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció i a la normalització de la llengua catalana en les tecnologies. Fundada el 1998, l’organització ha treballat en el desenvolupament de programari i tecnologies disponibles en català i en la promoció de la llengua en l’era digital.

Per a més informació sobre Softcatalà, visiteu el lloc web oficial: www.softcatala.org.


Comentaris