Softcatalà celebra el seu 5è aniversari

Compartiu


La primera aparició pública de Softcatalà va ser el 2 d’octubre de 1998 arran de la presentació del Navegador 4.04 en català, després de més d’un any de feina treballant en aquest producte.

Al llarg dels últims 5 anys Softcatalà ha participat activament en la traducció, enginyeria i manteniment de programes com ara el Navegador en català, el Mozilla, l’OpenOffice.org, l’Ispell, el GNOME, el Gimp i l’Abiword; en serveis d’Internet com la traducció de la interfície del Google; en la creació de documents i eines lingüístiques; en la creació i manteniment del lloc web http://www.softcatala.org; i en la promoció del programari lliure en general i a l’administració pública en particular.

Softcatalà vol agrair de manera molt especial la feina i l’esforç de totes les persones que gràcies a la seva tasca, totalment voluntària, han permès que es duguessin a terme totes aquestes accions i projectes.

Softcatalà és una associació sense ànim de lucre que treballa per a la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet, a partir de la traducció de programes de prova i de lliure distribució.


Comentaris