Softcatalà anuncia la traducció al català de l’entorn GNOME 2.4 per a GNU/Linux

Compartiu


L’associació Softcatalà anuncia la traducció al català de l’entorn GNOME 2.4 per a GNU/Linux

El GNOME és un sofisticat entorn de treball i escriptori per a GNU/Linux que facilita enormement l’ús de GNU/Linux i que està guanyant popularitat ràpidament. Aquest entorn ofereix una sèrie de biblioteques per tal que els desenvolupadors de programari hi puguin integrar les seves aplicacions.

El GNOME és part del projecte GNU i és programari lliure i està inclòs en pràcticament totes les distribucions de GNU/Linux i també funciona sobre Solaris, HP-UX, BSD i l’entorn Darwin d’Apple.

El desenvolupament del GNOME no està controlat per cap empresa, sinó que és possible gràcies al treball de centenars de voluntaris de tot el món, els esforços dels quals coordina la Fundació GNOME.

Podeu aconseguir GNOME 2.4 aviat amb la vostra distribució de GNU/Linux preferida ja que ve de sèrie en pràticament totes les distribucions.

Entre les novetats de la versió 2.4 hi ha una millor accessibilitat, més d’onze noves aplicacions i més de cent canvis i millores sol·licitades pels usuaris.

Softcatalà ha coordinat els esforços de traducció per a aquesta versió, i amb altres usuaris ha contribuït activament en el procés de traducció i correcció.

Per a més informació sobre GNOME podeu adreçar-vos al lloc web de GNOME (http://www.gnome.org) o a la pàgina web del projecte de traducció

http://www.softcatala.org/projectes/gnome/

Softcatalà és una associació sense ànim de lucre que treballa per a la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet, a partir de la traducció de programes de prova i de lliure distribució.


Comentaris