Signem un conveni amb la Universitat de Lleida per l’allotjament dels nostres servidors

Compartiu

Renovem la col·laboració amb la Universitat de Lleida, des de 2004, per l'allotjament dels nostres servidors.

Signem un conveni amb la Universitat de Lleida per l’allotjament dels nostres servidors

Hui hem signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de Lleida mitjançant el qual, la UdL es farà càrrec de l’allotjament d’alguns dels servidors de Softcatalà. A l’acte han acudit Jordi Mas Hernández en representació de Softcatalà, i Jaume Puy Llorens, rector de la Universitat de Lleida.

Aquest conveni, de quatre anys de durada, continua amb la llarga trajectòria de col·laboració entre les entitats, començada l’any 2004. En aquell moment, a Softcatalà necessitàvem algun lloc públic on allotjar els servidors Montsec, Tramuntana i Pirineus.

 

Per a nosaltres era important que fora una entitat pública, buscant la coherència amb la nostra activitat, i va ser la Universitat de Lleida qui es va prestar a fer aquest servei gratuïtament. Pocs anys després se signaria un conveni similar amb la Universitat d’Alacant, on també tenim un servidor allotjat, en aquest cas, Bèrnia.

Aquesta col·laboració és crucial perquè garanteix Internet i el bon funcionament de les eines i serveis del web. Aquest allotjament, que per a la UdL no suposa massa esforç, per a Softcatalà és un servei necessari, ja que sense ell no podríem desenvolupar la nostra activitat com de costum.

Àlex Ballesté, cap de la Unitat de Sistemes de la Informació i Comunicacions de la UdL, ha explicat que tant el diccionari o les guies han estat i són molt útils per a la UdL i que han estat implantades entre d’altres al campus virtual, per la qual cosa aquest acord és beneficiós per ambdós parts.

Volem mostrar el nostre agraïment a la Universitat de Lleida, especialment al seu departament de sistemes, per tants anys de relacions col·laboratives, pel bon tracte i la professionalitat.


Comentaris