Publiquem la Guia d’Autodefensa Digital per a saber protegir-vos i evitar la censura en el món digital

Compartiu

Publiquem la Guia d’Autodefensa Digital per a saber protegir-vos i evitar la censura en el món digital

Publiquem la Guia d’Autodefensa Digital, un document que recull les eines i procediments necessaris per a poder protegir-vos i evitar la censura en el món digital. Pot aplicar-se tant en ordinadors de sobretaula com en dispositius mòbils.

La guia aprofundeix en quatre grans àrees:

  • Connexió anònima i sense censura mitjançant la xarxa Tor.
  • Opcions existents de missatgeria segura.
  • Opcions existents de missatgeria sense connexió a Internet.
  • Xifratge de dades personals en diversos tipus de dispositius.

Podeu consultar la guia des de l’adreça: https://autodefensa.softcatala.cat/

La guia es troba en desenvolupament constant i agraïm qualsevol aportació que vulgueu fer-hi. Podeu fer-nos-les arribar mitjançant l’adreça info@softcatala.org.

Us encoratgem a anar més enllà d’aquesta guia i ampliar els vostres coneixements en aquest àmbit, amb l’objectiu de defensar-vos i ser conscients de la vulnerabilitat de la vostra privadesa, i així tenir una ciutadania digitalment preparada en aquest aspecte.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el nostre lloc web a https://www.softcatala.org.

 

 


Comentaris