Presentem un traductor alemany – català basat en xarxes neuronals

Compartiu

Presentem un traductor alemany – català basat en xarxes neuronals

Hem publicat un nou traductor automàtic alemany-català i català-alemany basat en tecnologia de xarxes neuronals, un camp dins de l’aprenentatge automàtic. Podeu accedir-hi amb l’enllaç  https://www.softcatala.org/traductor/.

La incorporació d’aquesta nova llengua, que fins ara no oferíem, suposa un pas més per a la llengua catalana, ja que actualment tots els serveis que existeixen de traducció català a alemany amb tecnologies neuronals són de pagament, com per exemple Google Translate, que cobra per cada crida al seu sistema o si voleu traduir fitxers.

Softcatalà publica en obert els seus esforços i posa el servei a disposició pública, tant per al seu ús com per al seu estudi i millora. Per als usuaris avançats, posem a l’abast de tothom la tecnologia que usem, de manera lliure i oberta, perquè tothom la pugui instal·lar en el seu maquinari, estudiar o millorar.

Com a part d’aquest procés, també hem recollit i elaborat corpus bilingues lliures per a l’alemany – català (vegeu corpus de-ca).
Si teniu cap pregunta o qüestió, podeu unir-vos al grup públic del Telegram Softcatalà – Diccionaris, correctors i traductors.

 

 


Comentaris