Presentació de ‘Les nostres comparances’, d’Eugeni S. Reig

Compartiu

Presentació de ‘Les nostres comparances’, d’Eugeni S. Reig

València, 23 d’abril de 2021. El recull de modismes comparatius valencians d’Eugeni S. Reig Les nostres comparances ja és una realitat. Aquest projecte s’ha fet amb la col·laboració de Rodamots i Softvalencià, que hi ha aportat la programació de la pàgina web.

El recull es compon de més de 3.500 modismes comparatius d’igualtat, inferioritat i superioritat, i és d’accés públic i gratuït en l’enllaç https://reig.lletres.net/comparances/.

L’autor desitja que aquest treball siga d’utilitat per a les noves generacions d’escriptors i escriptores, i espera que puguen enriquir el seu vocabulari amb comparances que de segur han sentit en més d’una ocasió.

Softcatalà viu aquesta presentació amb molta il·lusió, perquè amb aquest nou contingut es promou la presència de la llengua catalana a Internet i es difon la seua diversitat i riquesa. Tenir aquest recull publicat a Internet, amb accés públic i un cercador senzill i útil, és un gran recurs lingüístic per al valencià i per al conjunt del català. 

Cal agrair enormement la faena d’Eugeni S. Reig i la generositat de permetre que la seua obra passe a ser un bé accessible per a tothom.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a https://www.softcatala.org.


Comentaris