Es presenta el Rebost de videojocs en català

Compartiu


Softcatalà i la Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) enceten una iniciativa per a promoure els videojocs en català, dins el marc de la 2a Setmana per la llengua als Països Catalans.

Softcatalà i la FOLC presenten el Rebost dels videojocs en català, un catàleg de jocs per poder jugar en català. Al Rebost, actualment, hi ha registrat més d’un centenar de jocs per jugar en línia i una vintena de jocs d’escriptori. S’espera que en un futur el nombre de jocs registrats es vagi incrementant. El Rebost de Softcatalà és una eina col·laborativa on tothom pot ajudar afegint-hi nous programes o advertint quan la versió d’un programa ha canviat.

Paral·lelament, Softcatalà i la FOLC presentaran els videojocs en català a les escoles i organitzaran concursos entre els alumnes.

Softcatalà és membre de la FOLC des de principis d’aquest any i aquesta serà la primera acció conjunta. La Federació FOLC té com a objectius la coordinació entre les organitzacions,  l’extensió de l’ús social de la llengua catalana i la unitat de la llengua catalana.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris