Es presenta el Joomla!Day Mallorca el 9 i 10 d’abril

Compartiu


El Joomla!Day Mallorca 2010 tindrà lloc al ParcBIT els propers 9 i 10 d’abril. Es tracta d’unes jornades de difusió d’aquest sistema de gestió de continguts lliure, on es presentaran les darreres novetats i on també hi haurà una sèrie de sessions pràctiques, tal com es pot consultar al programa de sessions.

El Joomla és un sistema de gestió de continguts que permet construir llocs web i potents aplicacions en línia. Les seves nombroses característiques, així com la facilitat d’ús o l’extensibilitat, han fet del Joomla un dels gestors de continguts més populars del moment. I el millor de tot: el Joomla és una solució de codi obert que es troba disponible gratuïtament per a tothom.

El Joomla 1.5 es troba plenament traduït al català, i recentment hem incorporat a Softcatalà el projecte de traducció. Ara bé, la nova versió 1.6 (en desenvolupament) comporta canvis als fitxers d’idioma, tant pel que fa al contingut com pel que fa a l’estructura. Softcatalà i l’equip de traducció del Joomla al català presentaran al Joomla!Day Mallorca les iniciatives de traducció en marxa que han de garantir la bona qualitat del proper Joomla 1.6 en català.

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el seu lloc web a http://www.softcatala.org.


Comentaris